HODNOTENIE

emkey
O.o
Willweber
novy zaner zabijakov, to ohybanie guliek je super
tom88
Wanted ma príjemne prekvapil po všetkých stránkach. Príbeh nie je nijak moc originálny, dej však baví počas celého filmu. Herecky veľmi príťažlivé, McAvoy, Jolie, Kretschmann a Freeman ma potešili. Proti Berkmambetovej réžii tentokrát nemám príliš výhrad. Všetko tu spolu pekne ladí, technicky je film na vysokej úrovni, kamera, zvuk, efekty, strih parádny. Čo sa akcie týka, tak nemám výhrad. Akcie sú moc coolové, efektné. Prestrelky či naháňačky priam neuveritelné. Na svoj 75 milónový rozpočet sme dostali poriadnu porciu všetkého čo obyčajný konzumný divák potrebuje. Takýto komerčný filmík si určite rád zopakujem a teším sa na druhé a tretie pokračovanie, no dúfam, že od toho tvorcovia neupustia. Tomuto vravím zážitok z filmu. 80%
guri
OReX
Tak konecne som Wanted videl aj ja a naozaj sa oplati pozriet na velkom platne. K filmu nemam co dodat, nie je to moj TOP 10 ale nelutujem, ze som kino navstivil. Takisto by som do popisu pridal SCI-FI (miestami az rozpravkove sci-fi :) btw Angelina uz nebola taka sexi ako kedysi, nieco mi u nej v tomto filme chybalo (samozrejme nehovorim o jej hereckom vykone)
peto166
ak mate radi akciu tak toto musite vidiet!!! len by som mozno este doplnil do popisu filmu k Akčný / Thriler este Sci-Fi :D ale inac to vazne stoji zato!!!