HODNOTENIE

borovska
niki7123
Som úplne rozčarovaná s tohoto "megahitu". Kamera a celková dojem z animácie by som ešte prežila, ale dej alebo strih a celková dojem je na veľmi nízkej úrovni.
O.o
zola
dodo81
1*
marvin
Xloverin
FunThomas
David1209
nikitaaaa
guri
Hattori Hanzo
Teda, od Emmericha som čakal viac. Po bombách ako Deň nezávislosti či Stargate príde s takouto sračkou. Ani neviem prečo dávam dve hviezdy. Film je nezáživný, nudný až je ťažko uveriť, že toto je ten film z tých skvelých trailerov, ktorými nás kŕmili pred premiérou. Mne osobne vyslovene vadilo, že hlavní protagonisti rozprávali akýmsi prazákladom angličtiny (hovorím o tom trápnom prízvuku). Keby hovorili čistou angličtinou, určite by to menej bilo do uší. Druhá možnosť je, že by hovorili úplne iným jazykom a pekne by sme čítali titulky. Skrátka, v tomto filme sa stretlo toľko chýb, že horšie už to dopadnúť nemohlo.
matt006
tom88
Konečne je tu niečo, čo tu chýbalo a dlho nebolo. Som si vedomý, že je to iba úbohosť a všetko je tu dosť prehnané. Viem, že to je dosť veľká hovadina, no Emmerich to tiež asi nebral až tak vážne a znova chcel iba pobaviť divákov a ulahodiť ich očiam. Myslím, že sa mu to opäť podarilo, tak ako pri Godzille, Dni nezávislosti či Dni potom. Ja som sa v kine bavil dostatočne aj keď mi tam veľa vecí vadilo. Praveké kmene sa mi vôbec nepáčili a takisto ako vypadali jednotlivý ľudia. Toľko rôznych civilizácií na takom malom okruhu krajiny. Dej bol chabý, obyčajný ba až nudný a klišovitý. Nie som si istý pravdivosťou doby čiže 10 000 r. p. n. l. a zvieratami čo boli vo filme. Zrejme to nebolo brané pravdivo a fakt išlo iba o dobrodružstvo a zábavu. Herci sa mi nepáčili, boli dosť priemerní. No akčné scény a tony vizuálnych efektov zachraňujú tento film dostatočne. Výprava bola úžasná, takisto kostými a vizuálne spracovanie prehistorickej zveri. Pri filme je potreba zabudnúť na lekcie dejepisu, vypnúť mozog, kúpiť kýbel popcornu a v kine ho postupne tlačiť do hlavy. Samostatný film je ledva priemerný, no s pozitívami, ktoré vlastní je to úžasná nadpriemerná jazda, ktorú si znovu rád zopakujem. 70%