HODNOTENIE

emkey
Fregont
borovska
Slabé. Ani neviem, čo by som mala hodnotiť, jednoducho slabé, tretia cenová skupina...
Willweber
film zo zaujimaveho prostredia, akcia, napatie, super
zola
taketo mysteriozne filmy ktore vedu k urcitemu smeru ma bavia preto sa mi aj tento film paci a tom hanks ako herec je proste jednotka
guri
... taka nenarocna filmova prehliadka Vatikanom a Rimom.
edward14
Slabota, začiatok rozvláčny ako prechádzka bahnom v 5 kilových okovených botách. Namiesto lístkov si kúpte CD Soundtrack, hudba Hans Zimmera stála za to, čo o filme sa žiaľ povedať nedá.
fantomas
Pokiaľ ste knihu už čítali ako ja, tak vám tento film nič nového neponúkne. Kľudne môžete tento film odignorovať o nič neprídete. Keď si odmyslíme že film v podstate celkovo ťaží z popularity knižného vydania, tak dostaneme tuctový thriller s nepríliš oslnivými hereckými výkonmi. V úlohe Langdona by som si vedel skôr predstaviť Harrisona Forda ako Toma Hanksa, ale to je len môj subjektívny názor.
hornblower
Filmová adaptácia knižného bestselleru Anjeli a démoni nedopadla najlepšie. S postavami Langdona a fyzičky Vetrovovejsom sa moc nestotožnil, film mi prišiel akýsi nedotažený. Divák, ktorý knižnú predlohu nečítal možno bude k filmu zhovievavejší. Filmu dávam 2 a pol hviezdičky, tú ďalšiu polhviezdičku navyše má za skvelú hudbu.