HODNOTENIE

jack
O.o
Willweber
Strasny upadok celkom dobrych predchadzajucich casti
guri
...velmi dlha predohra k (snad) velkolepemu finale.
Marko
To malo byť čo? Takmer celý film nesledujeme nič iné, ako útek cez les trojice hlavných hrdinov Harryho, Rona a Hermiony z miesta A na miesto B, stanovanie, z miesta B na miesto C, opäť stanovanie, atď dokolečka ako v pokazenom verklíku, len občas prerušené nejakými krátkymi dejovými odbočkami, z ktorých bol najlepší asi ten príbeh o troch bratoch, avšak film vôbec nezachránia. Úplne nasilu natiahnutý dej, ktorý sa dal vtesnat do 20 minút. Úplne zbytočný diel, ktorý bol natočený len kvôli zisku. Pozrite si prvú polhodinu, ktorá je ešte ako-tak pozerateľná a môžete to potom vypnúť, o nič neprídete a zachránite sa pred 2hodinovou nekonečnou nudou.
vendel
Najslabší zo všetkých dielov.
F&P
zola
nie je to zle ale ani take zeby som povedal parada sklamanie rozdelenie sedmicky do dvoch filmov bola hlupost v prvej casti sa pomaly nic nedeje len sa schyyluje k finalnej casti co je skoda
peto166
No.. som proste sklamany.. ale to tak biva, ked v kine bezi trailer z HP - dary smrti 2 a divak (minimalne ja) caka podobne paradicky aj vo filme a nakonec sa ich nedocka.. moj osobny nazor je ten, ze tieto "dary smrti" 1 mohli uplne vypustit z premietania (ale co by filmary nespravili pre viac penazi..) bolo to doslova a do pismena NUDNEEEE!!! (zabitych 2 a pol hodiny mojho zivota) este jedna vec.. k dotycnym "darom smrti" podla coho je tento diel pomenovany sa dostali az v uplnom zavere filmu a nic viac.. proste NUDA, mal som namale aby som v tom kine nezaspal.. jedine co bolo trocha vtipne ked pocas celeho filmu Ron ci Toby trepol nejaku sprostu poznamku (mozno 3 ci 4X pocas celeho filmu..) slabe slabe a este raz slabe!