HODNOTENIE

emkey
Robertin
Tento film som si pozrel kvoli Penélope Cruz, za ktory ziskala aj Oscara. Z moralnej stranky pribeh odmietam, ale krajinna sceneria bola nadherna. Mne sa ovela viac pacil snimok Woman on top (Sex Chilli Samba).
OReX
Jednoducho Woody Allen a jeho tvorbu posledných rokov som si proste obľúbil. Príjemný nevtieravý film na pohodový večer s kvalitným obsadením a vhodným štýlom podania príbehu.
Hattori Hanzo
Dobre sa pozerá na film, kde hrá Scarlett a Penelopa pohromade. K tomu majstrovská réžia a španielska gitarka.
slavo.soch
Táto Allenovka naozaj zaujme, pobaví. Vynikajúce herecké obsadenie v zložení: Cruz, Bardem a Johannsonová. Ťažko by som mu mohol niečo vytknúť, akurát, tie vzťahy v pozadí, nemuseli tak komplikovať. Jednoducho povedané: Temperamentný film s krásnou živou hudbou, ktorá všetko dokonale podfarbuje.
guri
Takze co tu mame od newyorkseho neurotika, ktory objavil Europu (najskor Londyn, teraz Barcelonu)? Stastnu a spokojnu Vicky (aspon dovtedy, kym sa nerozdhodne ist do Ovieda) (Rebecca Hall), umelecky zalozenu Cristinu (Scarlett Johansson), ktora zisti, ze aj fotografia ma svoje kuzlo a laska je nepredvitatelna, nesputaneho a milujuceho Juana Antonia (Javier Bardem), ukricanu exmanzelku Mariu Elenu (Penelope Cruz), zamotany milostny pribeh a nadherne slnkom zaliate spanielske exteriery... Velmi zabavne, uzasne a krasne stravena hodina a pol :-)