HODNOTENIE

emkey
Willweber
Niejako mi to nesedelo, predsa len stary terminator je terminator
dodo81
Očakaval som viac ,ale dalo sato pozerat.
FunThomas
OReX
Zachrípnutý večne mrzutý Connor trosku liezol na nervy, Wright mi naopak sadol dokonale. Málo klasických terminátorov, viac nových možno aj trošku zbytočných modelov. Nelogických dejových i technických prvkov viac než dosť, klišé to isté (spomínaná poľná nemocnica sa ľahko vysporiadala s transplantáciou a úspešná bola isto aj vďaka obrovskej náhode zhodnosti krvných skupín a faktorov oboch účastníkov zákroku :) V konečnom hodnotení však toto štvrté pokračovanie obstálo.
Hattori Hanzo
Skvelo temné, ako som aj očakával. Na plné hodnotenie to nie je, veď transplantácia srdca v nejakom polnom stane by asi nedopadla nejlepšie. Inak ale parádička.
guri
Novy Terminator sa odohrava v postapokalyptickej buducnosti, kde sa posledne skupinky ludi snazia bojovat s robotmi. Atmosfera tejto buducnosti je velmi dobra a triky tiez nie su najhorsie. Najvacsou devizou filmu su vsak herci. Christian Bale mi so svojim zachripnutym a tichym brucanim a stale zamracenou tvarou trochu liezol na nervy, no Anton Yelchin a najma Sam Worthington boli vo svojich ulohach vynikajuci. Pokial sa zaplataju nejake diery v scenari, budem pripadne dalsie pokracovanie vrelo ocakavat.