HODNOTENIE

RobertHolik
Kto hovori ze Brad Pitt nevie hrat? Toto je jedna z jeho najlepsich rol podla mna.. Chalan ma zmysel pre humor, dobry nahodou, ved uz aj viac krat si zahral v Jackass este na MTV ked bol serial.. John Malkovich je uzasny ako vzdy. Velmy "underrated" film, vela ludi ho ani nevideli.. je UZASNY.
emkey
borovska
Najmenej 4* si zaslúži každá postavička jednotlivo. A Brada Pitta sa fakt oplatí vidieť :)
OReX
Ja som si tento film pozrel "len" raz :) Bratia Coenovci ale nikdy nesklamú (aspoň nie v plnej miere). Herecké obsadenie veľmi zaujimavé, charaktery vykreslené dokonale. Brad Pitt v úlohe uleteného inštruktora fitness centra (snáď aj štvorpercentne líznutého) ma pobavil asi najviac. Takisto nezaostávali ani John Malkovich ako bývalý člen tajnej služby(súčasný pro-alkoholik) a Frances McDormand ako zúfalá žena po prechode, ochotná pre krásu urobiť všetko. 80%
Hattori Hanzo
Musím povedať, že po prvom pozretí som si nebol taký istý, ale pri druhom už áno. Ide o skvelú snímku od majstrov Coenovcov, plnú hustých dialógov ale hlavne detailných vykreslení charakterov. Malkovich zahral svoju úlohu na jednotku a nominácii na oscara sa podľa mňa nevyhne.
guri