HODNOTENIE

emkey
Marko
Kombinácia Johnnyho Deppa a Tima Burtona zaručuje výborný filmový zážitok ako v prípade Ospalej diery. Nádherný tajuplný strašidelný vizuál a výprava je skutočné pohľadenie pre divákové oči. Johnnymu Deppovi, ktorý tu hraje konštábla vyšetrujúceho záhadne úmrtia zdatne sekunduje pekná Christina Ricci, a Christopher Walken sa v úlohe bezhlavého jazdca zhostil na výbornú. Keď si ten film pozriete za pošmúrného sychravého počasia, atmosféra je dokonalá.
sasenka
tom88
Vizuálne prenádherná záležitosť, krásne štýlové zábery, celý čas bolo na čo hladieť. Obsah nebol až taký zaujímavý, ale bol celkom originálny a pomerne zábavný aj keď niektoré pasáže začínali nudiť. Ku koncu už to začínalo byť dosť zložité a viac domýšlania, ale nie moc náročného. Herci boli fajn, Depp zase potešil, no vedel by som si predstaviť aj niekoho iného, ale Johny je Burtonov chlapec, takže v pohode, zahral na úrovni. Je to pekne investovaných 100 melónov. Zrejme si to pozriem viac krát v budúcnosti. K 5* mi toho chýbalo viac, ale sú to veľmi silné 4*. 80%
traktorista
Vynikajúci horor od brilantného Burtona. Výprava filmu je úchvatná, radosť pozerať či už je to prístavište New Yorku, dedina, okolité temné lesy a to všetko zaobalené do príbehu prešpikovaným mystičnom. Tento film patrí do môjho TOP rebríčka.
guri
matt006