HODNOTENIE

emkey
tajo1
Najskôr som si film nechcela pozrieť,ale až na odporúčanie som sa doňho zahryzla a vôbec neľutujem.Krásny,dojímavý(aj som si veru poplakala),ktorý vyzdvihuje aj iné hodnoty ako materiálne,čo je super.Je dôkazom toho,že aj za málo peňazí sa dá natočiť kvalitný film.V tomto prípade si myslím,že 5 hviezdičiek je málo.
majkoo88
Tento film je úžastný, kostými na jednotku a dej nebol zlý, alenajviac sami páčilo to, že to bolo AKO naozaj. scenáristovi posielamveľkú pochvalu + aj režiserovi. 100%
peefg
memphis
moncha
guri
traktorista
Ako chudobný chlapec k bohastvu a šťastiu prišiel. Takto by sa zhruba jednou vetou dal charakterizovať námet tohoto filmu. A teraz otázka Jamal: koľkými hviezdičkami na Moviemanii ohodnotil traktorista film Milionár z chatrče? A) 2 hviezdičky, B) 3 hviezdičky, C) 4 hviezdičky alebo D) 5 hviezdičiek. :-)
Jason01
Absolutne uzasny film. Hudba, obraz, napad, dej to vsetko je putave a premyslene do posledneho detailu. Pravdive zobrazenie zivota v takej krajine ako je India a akesi sugestivne prevedenie velmi umocnuje fakt ze tento film bol 8 Oscarmi ohodnoteny opravnene. Ja davam 95% za najlepsi film tohoto roku... P.S. Ak pre vas film bez sexu, zbrani a nasilia nema zmysel a pri filmoch zasadne nerozmyslate, rovno sa na to vykaslite. Je to inteligentny film.