HODNOTENIE

emkey
peefg
Velmi jednoduchy film,no pacil sa mi. Urcite by som si ho pozrel aj viackrat. Skoda,ze tam bola absencia bitiek,hoci samotny film sa tam vola...(cakal som viac) Nenarocne spracovanie,realny pohlad.
guri
Neoriginalny pribeh o "dobrom chlapcovi, ktory (trochu) zisiel z cesty", no v podstate je stale fajn, o jeho tazkom zivote, novej laske, sem-tam nejakom suboji a Terrenceovi Howardovi, ktoremu chyba nevelky krocik k Simple Jackovi z Tropic Thunder. Este ze Channing Tatum je charizmaticky a film vytiahne aspon do priemeru.
peto166
nj.. aj ked nerad ale musim suhlasit cakal som od tohoto filmu omnoho, omnoho viac.. je to az prilis akoby spomalene, cudne dialogy, celkovo cudne stvarnenie ako celkovo filmu.. ano hudba voci tomu som nemal ziadne namietky, ale uz ked tam dali taku hudbu v roznych usekoch filmu som cakal nejaky prestrich na nejaky ten zapas alebo proste nieco co zaujme nejaku roztrzku alebo hoci cim, ale bohuzial hudba stichne a dalsi nudny dialog alebo ticho.. taktiez tie boje celkom slusne ale celkovo bolo ich relatyvne malo a cely film mi prisiel robeny az prilis nasilu..
OReX
Tento film je veľmi slabý a "zvláštny". Dohromady sa počas celej stopáže nič neudeje. Veru aj ten sľubovaný boj vyplývajúci zo samotného názvu titulu sa nejak vytratil. Celkovo Fighting nemá ani hlavu ani pätu. Postavy a dialógy by som označil termínom "divné". Hlavne charakter Terrenca Howarda - ten snáď pricestoval z K-PAXu. Jediná svetlá stránka je akurát vhodne zvolená svižná hudba. Viac je aj zbytočné písať.