HODNOTENIE

emkey
O.o
Willweber
Velmi dobry film na zamyslenie
Game
Niečo vynikajúce....
guri
Johny70
dragonayt
film pre ľudí, ktorý sa nad ním aj chcú zamyslieť... veľmi dobrý film. odporúčam na sobotný večer...
0livia
Mne sa film Kniha prezitia celkom pacil, bol iny ako ostatne a mam rada ten feeling apokalyptickych filmov typu Doom's day, alebo napriklad aj Terminator... Najlepsia na filme bola vsak originalna myslienka o ktoru sa opieral cely film, sympaticka mlada herecka v hlavnej ulohe a prekvapenie na koniec.
peto166
ak by som mal byt uprimny, keby som videl "len" trailer bol by som asi spokojnejsi, ako teraz, po celom filme.. trailer bol prezentovany stylom akcneho trhaku, kde sa akoby neustale nieco deje, no bohuzial tunak mi to prislo prilis nudne, sceny az prilis zdlhave, absencia "akcie" a mal som namale aby som to pokuskoch nepretacal az ku koncu.. boli tam aj iste svetle okamihy no bohuzial celkovy dojem z filmu to moc nevylepsilo..
OReX
Až na pár prepísknutých a nelogických situácií a faktov, je Book of Eli veľmi dobrým spríjemnením víkendového popoludnia. Jediné prepracované postavy boli naozaj iba Denzel ako good guy a Garry ako bad-ass, filmu to však na kvalite neubralo keďže prisluhovači zla a násilia sa obmieňali hneď ako to bolo možné (osobne si myslím, že film sa mohol bez problémov zaobísť bez Mily Kunis). Akcie si človek moc neužije ale aj zato málo je vďačný. Sem tam Eli pôsobí ako super-človek avšak aj ponad tento element sa dá preniesť (nechcem tu uvádzať nosný spoiler celého príbehu, ktorý sa týka samotného Eliho a na konci isto vyvolá otázky prečo áno a prečo nie - každopádne ak človek sleduje film pozorne, vodítok objaví dosť). Zamrzela ma akurát úplne posledná scéna (nevinná slabá žienka kontra nebezpečná drsňáčka) predchádzajúca titulkom, ktorú si mohol režisér odpustiť a nezaradiť tým záver medzi klasické "americké". Na hodnotení z mojej strany isto pridala aj vzdialená podobnosť a rovnaká tématika ako v počítačovej hre fallout3, ktorý vyvolával rovnakú atmosféru a pocity osamelého človeka v drsnom, nepriaznivom a takmer mŕtvom svete.