HODNOTENIE

RobertHolik
Daleko po smrti rezisera Christopher Nolana, tento film sa bude spominat ako majstrovske dielo, je to uzasny film. Mal som pocita ako keby som pozeral Kubricka. Dokonale zahrate.. Podla mna Nolan nikdy nerobil ani jeden zly film, ten clovek proste vie ako na to. Strasne zaujimavy pribeh a velmy cool effekty! ODPORUCAM!
holubinka
Je dobrý film, no musíte ho pozrieť aspoň 2- krát aby ste to pochopili.
emkey
borovska
Fantastické. Príbeh je dokonalý a prevedenie tiež.
Willweber
Nebudem sa rozpisovat, 5 hviezdiciek je MALO.
niki7123
Tento film je úplne úžasný. Niekto hovorí, že je zložitý, no ja si to nemyslím. Leo podal skvelý výkon. Nieje to film bez deja ale naozaj napínavý príbeh. Nie je div, ž eje nominovaný na oscara a určite niakú tú cenu pochytý. :-)
zola
tento film proste nema chybu pomaly som nedychal pri nom nechapem nolana ako mohol taketo nieco vymysliet neuveritelne
Readyn
Dnes som bol na tom v kine a veľmi ma to dostalo.... Naozaj veľmi úžasný film, super efekty, napätie až do konca...Neváhajte a pozrite si to
andyboss
Film,ktory musite vidiet,,,,nesnivajte dalej,,,chodte a pozrite!!!
guri
Mnohovrstvovy a komplexny svet, v ktorom sa sny miesaju s realitou... Svet, ktory popiera pravidla, buduje si svoje vlastne a ohyba ich s rovnakou lahkostou ako Neo ohyba lyzicku v Matrixe... Fantazia nahanana vlastnou minulostou... Zamotane, no nie neprehladne... Dokonala Pfisterova kamera i Zimmerova hudba... Blockbuster s myslienkou, s mnohymi myslienkami... Neskutocny Nolan a bravurny DiCaprio... Intelektualny zazitok... Nezabudnutelny posledny zaber... Ze by len...??? "It's just... pure creation."