HODNOTENIE

emkey
jack
Kano
Fregont
niki7123
Tu budem asi trochu zaujatá, ale J. Depp je môj best actor. Dej bol trochu fádny ale za to herecké obsadenie triumfálne. A prekvapilo mi vôbec nechýbali predchádzajúce postavy, ale naopak ma zaujali tie nové. Pre pobavenie odporúčam
guri
Vyzera to ako Pirati, ale uz to nie su Pirati... S vynimkou dvojice Depp-Rush sa takmer vytratila lahkost a vtip a po priblizne tyzdni sa mi vybavuje uz len par zableskov z filmu. Verim, ze po dalsom tyzdni to nebude ani to... Dokonca ani tie Zimmerove variacie ustrednej melodie sa mi vobec nepacili. A to som sa na stvrtych Piratov naozaj tesil. AK dostanem chut na Piratov, omnoho radsej si opat pozriem jednotku.
vendel
Jednotka bola celkom dobra fantasy, no dvojka a trojka akurat o efektoch, zbytocne dlhe a pre mna dost otravne. Avsak stvorka ma dost prekvapila. Malo to lepsi pribeh a akcie bolo tak akurat aby ma to uspokojilo. Podla mna este lepsie ako jednotka, cize naajlepsi zo serie. 100 percent.
peto166
suhlas.. 1,2,3 boli odost lepsie.. neviem ale mne to prislo ako keby to tocil iny reziser ci co :) proste je to.. no proste ine nez predchodzie casti.. musite videt aby ste pochopili.. nehovorim ze to bolo zle ci nudne ci co, to iste nie, ale proste ine.. a tie predtym sa mi pacili viac.. ;) pozrite a posudte
hornblower
Štvorka už kvalitatívne zaostáva za prvými tromi dielmi, scenár dosť pokrivkáva, tvorcom už dochádzajú nápady, dej prostoduchý a nezáživný i keď Johhny Depp, George Rush či Penelope Cruz sa snažili. Celkove priemer nič viač nič menej.