HODNOTENIE

RobertHolik
Dokonaly film, to ze nebol VOBEC nominovany na Oscara je otrasne. Tak dobre zahrane ze hlavnym hercom by som obom dal Oscara. Proste tento film ma vsetko, je vtipny ale aj smutny, je akcny, je chytry a ostry. Perfekcia. Jeden z mojich naj filmov, a to som videl via nez 10,000 filmov v mojom zivote
emkey
borovska
Vynikajúci film, nemá slabé miesto, proste nemá chybu. To dojímavé a to vtipné je tu tak inteligentne spojené, že precítite silný ľudský príbeh a pritom sa niekedy neviete prestať smiať. Mňa osobne dostala scénka v opere.
karol.krasnan
Vynikajuci film, rozhodne sa oplati vidiet. Nenasilny humor podany v tu pravu chvilu, uzastna hudba - proste 5 hiezdiciek.
OReX
Skvelé! Viac niet čo dodať.
peto166
+ trochu "travicky" na zlepsenie nalady.. :D Urcite velmy dobry film! ;)
guri
Uplne jasnych 5*!!! Nedotknutelni neustale laviruju medzi komediou a dramou, pricom nikdy nesklznu k silenemu humoru ani k zbytocnej prehnanemu tlaceniu na pilu (ci uz v pripade postihnutia alebo zlych socialnych podmienok). Nepotrebuju divaka citovo vydierat tazkym zivotnym osudom, no pouzivaju ho ako prvotnu sucast pribehu. Neskutocna herecka dvojica Francois Cluzet - Omar Sy, vyborne dialogy a vtipne situacie (strihanie, masaz usi, jazda na vytuningovanom voziku...) robia z Nedotknutelnych francuzsky filmovy klenot.