film Amityville: Prebudenie (2017)
Film Amityville: Prebudenie (2017)
Video (1)

Réžia:

Franck Khalfoun

Žáner:

Horor | Thriler

Krajina

USA

Dĺžka filmu

85 min

Slovenská premiéra:

28.9.2017 (CinemArt)

Pôvodný názov:

Amityville: The Awakening

Bella, jej dvojča James a malá sestra Julieta, sa s mamou presťahujú do nového domova.  Hlavným dôvodom je, že potrebujú ušetriť peniaze, aby mohli platiť nákladnú lekársku starostlivosť pre Jamesa, ktorý je v kóme. Stručne povedané, sú v situácii, keď si nemôžu príliš vyberať a dom Amityville im plne vyhovuje.

Naviac James nielenže neočakávane príde k vedomiu, ale začne sa aj zázračne uzdravovať. Bohužiaľ, toto je pre obyvateľov domu pravdepodobne posledná dobrá správa a ich radosť netrvá dlho. V dome sa začnú diať rôzne desivé nadprirodzené veci a Bella začína mať podozrenie, že jej matka im o ich novom domove nepovedala všetko. Jej zlá predtucha sa čoskoro potvrdí. Bella zisťuje, že žijú v nechválne známom dome Amityville, o ktorom sa už dlhé roky rozprávajú strašidelné a krvavé príbehy. Teraz sa potvrdzuje, že to nie sú len legendy a boj o prežitie v dome plnom zla práve začína.

Hlavnú úlohu Belly v novom pokračovaní hororovej série z presláveného domu Amityville si s chuťou zahrala herečka, speváčka a modelka Bella Thorne a jej filmovú matku zas Jennifer Jason Leigh (Osem hrozných, seriál Twin Peaks).