film Maskovaní špióni (2019)
Film Maskovaní špióni (2019)
Fotogaléria (3) | Video (1)

Réžia:

Nick Bruno , Troy Quane

Žáner:

Animovaný | Akčný | Dobrodružný | Komédia | Rodinný | Sci-Fi

Krajina

USA

Dĺžka filmu

102 min

Slovenská premiéra:

26.12.2019 (CinemArt)

Pôvodný názov:

Spies in Disguise

Keď najlepší špión hľadá dokonalé maskovanie, môže naraziť na určité problémy. Najmä vtedy, ak sa dostane do rúk geniálnemu vynálezcovi, ktorý je poriadne uletený. A to mnohokrát doslova.

Je takmer nemožné nájsť dvoch tak odlišných hrdinov, ako sú legendárny superšpión Lance Sterling  a geniálny vynálezca Walter Becket. Agent Lance je kultivovaný, elegantný, nonšalantný, skrátka dokonalý za každých okolností. Naproti tomu Walter…taký nie je. On je prosto geniálny. Náročnú Univerzitu doštudoval v pätnástich rokoch, a práve teraz pracuje na tajných výskumných projektoch pre ešte tajnejšiu vládnu službu. To, že sa títo dvaja dajú dokopy, si nedokázali predstaviť  ani najväčší zločinci.

Spojila ich spoločná úloha. Musia  zachrániť celý svet pred Kellerom Killianom,  zlosynom  číslo 1. Walter je vynálezcom biodynamického obleku , ktorý  špiónom zabezpečí dokonalé maskovanie. Alebo skôr prevtelenie. A tak sa vdˇaka tomuto vynálezu Lance premení na statočného, divokého, majestátneho a dokonale nenápadného tvora…holuba. Nečakané, ale v postate fantastické. Holuby sú všade, nikto si ich veľmi nevšíma a vedia lietať. Od tej chvíle musia Walter a Lance spolupracovať v dokonalej harmónii, ako zohraný team, inak sa celý svet ocitne v smrteľnom nebezpečenstve.

Animovaná komédia Maskovaní špióni vznikla v štúdiu  Blue Sky Studios, ktoré priniesli  všetky filmy a z Doby ľadovej a Rio.