Osobnosť Sean Connery
Sean Connery
Fotogaléria (3) | Články (3)

Dátum narodenia:

25.8.1930, Edinburgh, Škótsko, Veľká Británia

Dátum úmrtia:

31.10.2020, Bahamy, USA

Herecká filmografia
Liga výnimočných2003
Allan Quatermain
Osudové stretnutie2000
William Forrester
Pasca1999
Robert MacDougal
Pomstitelia1998
sir August de Wynter
Podoby lásky1998
Paul
Skala1996
John Patrick Mason
Prvý rytier1995
kráľ Artuš
Vražedné alibi1995
Paul Armstrong
Správny chlap v Afrike1994
dr. Alex Murray
Vychádzajúce slnko1993
detektív John Connor
Šaman1992
Dr. Robert Campbell
Highlander 2: Sila kúzla1991
Juan Sánchez Villa-Lobos Ramírez
Hon na ponorku1990
Marko Ramius
Ruský dom1990
Barley
Indiana Jones a posledná krížová výprava1989
profesor Henry Jones
Rodinný podnik1989
Jessie
Pevnosť1988
plukovník Alan Caldwell
Nepodplatiteľní1987
Jim Malone
Highlander1986
Juan Sanchez Villa-Lobos Ramirez
Meno ruže1986
františkánsky mních William
Sword of the Valiant: The Legend of Sir Gawain and the Green Knight1984
Green Knight
Nikdy nehovor nikdy1983
James Bond
Wrong Is Right1982
Patrick Hale
Päť dní jedného leta1982
Douglas Meredith
Outland1981
maršál William T. O'Niel
Zlodeji času1981
kráľ Agamemnon / požiarník
Meteor1979
Paul Bradley
Kuba1979
major Robert Dapes
Veľká vlaková lúpež1979
Pierce
Príliš vzdialený most1977
generál Urquhart
Robin a Mariana1976
Robin Hood
Další muž1976
Khalil Abdul-Muhsen
Vietor a lev1975
Raisuli
Výkupné1975
Tahlvik
Muž, ktorý chcel byť kráľom1975
Daniel Dravot
Zardoz1974
Zed
Vražda v Orient exprese1974
plukovník Arbuthnot
Urážka1973
seržant Johnson
Diamanty sú večné1971
James Bond
Andersonove nahrávky1971
Anderson
Molly Maguires1970
Jack Kehoe
Červený stan1969
Roald Amundsen
Shalako1968
Shalako
Žiješ len dvakrát1967
James Bond
Krásne šialenstvo1966
Samson Shillitoe
Pahorok1965
Joe Roberts
Thunderball1965
James Bond
Marnie1964
Mark Rutland
Bezcharakterná žena1964
Anthony 'Tony' Richmond
James Bond: Goldfinger1964
James Bond
James Bond: Srdečné pozdravy z Ruska1963
James Bond
Dr. No1962
James Bond
Najdlhší deň1962
vojak Flanagan