Osobnosť Salma Hayek
N/A
Články (4)

Dátum narodenia:

2.9.1966, Coatzacoalcos, Veracruz, Mexiko

Herecká filmografia
Rodičia pod parou2018
Nancy
Zabijakov osobný strážca2017
Sonia Kincaid
Ako sa stať zlatokopom2017
Sara
Buchty a klobásy2016
Teresa Taco (hlas)
Muppets Most Wanted2014
Dospeláci 22013
Roxanne Chase-Feder
Divosi2012
Elena
Here Comes the Boom2012
Piráti! Spolok babrákov2012
Cutlass Liz (hlas)
Dospeláci2010
Roxanne Chase-Feder
Beverly Hills Chihuahua2008
Spýtaj sa prachu2006
Camilla
Sexipistols2005
Sara Sandoval
Vtedy v Mexiku2003
Carolina
Frida2002
Frida Kahlo
Wild Wild West1999
Rita Escobar
Desperado1995
Carolina