Osobnosť Salma Hayek
N/A
Články (4)

Dátum narodenia:

2.9.1966, Coatzacoalcos, Veracruz, Mexiko

Herecká filmografia
Kocúr v čižmách: Posledné želanie2022
Kitty Softpaws (hlas)
Klan Gucci2021
Pina Auriemma
Eternals2021
Ajak
Zabijakov osobný strážca 22020
Sonia Kincaid
Rodičia pod parou2018
Nancy
Ako sa stať zlatokopom2017
Sara
Zabijakov osobný strážca2017
Sonia Kincaid
Buchty a klobásy2016
Teresa Taco (hlas)
Muppets Most Wanted2014
Dospeláci 22013
Roxanne Chase-Feder
Piráti! Spolok babrákov2012
Cutlass Liz (hlas)
Here Comes the Boom2012
Divosi2012
Elena
Dospeláci2010
Roxanne Chase-Feder
Beverly Hills Chihuahua2008
Spýtaj sa prachu2006
Camilla
Sexipistols2005
Sara Sandoval
Vtedy v Mexiku2003
Carolina
Frida2002
Frida Kahlo
Wild Wild West1999
Rita Escobar
Desperado1995
Carolina