Osobnosť Antonio Banderas
Antonio Banderas
Fotogaléria (12) | Video (1) | Články (2)

Dátum narodenia:

10.8.1960

Herecká filmografia
Bolesť a sláva2019
Salvador Mallo
Noví mutanti2019
Spongebob vo filme: Hubka na suchu2015
Burger-Beard
Expendables 32014
Matador
Automata2014
Jacq Vaucan
Justin - malý veľký rytier2013
Sir Clorex (hlas)
Rozkoš v oblakoch2013
León
Machete zabíja2013
Ruby Sparks2012
Skrat2011
Koža, v ktorej žijem2011
Ledgard
Kocúr v čižmách2011
kocúr (hlas)
Poznáš muža svojich snov2010
Greg
Nenechaj sa (z)viesť2006
Pierre Dulaine
Legenda o Zorrovi2005
Don Alejandro de la Vega/Zorro
Vtedy v Mexiku2003
El Mariachi
Dvaja pátrači: Spy Kids 22002
Gregorio Cortez
Frida2002
David Alfaro Siqueiros
Vikingovia1999
Ahmed Ibn Fahdlan Ibn Al Abbas Ibn Rashi
Zorro: Tajomná tvár1998
Alejandro Murrieta / Zorro
Zabijaci1995
Miguel Bain
Desperado1995
El Mariachi
Dom Duchov1993
Pedro Tercero García