Osobnosť Johnny Depp
Johnny Depp
Fotogaléria (8) | Video (11) | Články (13)

Dátum narodenia:

9.6.1963, Owensboro, Kentucky, USA

Herecká filmografia
Fantastické zvery: Grindelwaldove zločiny2018
Gellert Grindelwald
Sherlock Gnomes2018
Sherlock Gnomes
Piráti Karibiku: Salazarova pomsta2017
kapitán Jack Sparrow
Vražda v Orient exprese2017
Ratchett
Alica v Krajine za zrkadlom2016
Mad Hatter
Alice Through the Looking Glass2016
Mad Hatter
Black Mass: Špinavá dohoda2015
Whitey Bulger
Charlie Mortdecai2015
Charles Mortdecai
Transcendencia2014
Will
Príbehy z lesov2014
Vlk
Osamelý jazdec2013
Tonto
Temné tiene2012
Barnabas Collins
21 Jump Street2012
Piráti z Karibiku 4: V neznámych vodách2011
Jack Sparrow
Rango2011
Rango
Hugo a jeho veľký objav2011
M. Rouleau
Rumový denník2011
Paul Kemp
Alica v Krajine zázrakov2010
The Mad Hatter
Turista2010
Frank Taylor
Verejní nepriatelia2009
John Dillinger
Imaginarium Dr.Parnassa2009
Tony (prvá zmena)
Piráti Karibiku: Na konci sveta2007
Jack Sparrow
Sweeney Todd: Čertovský holič z Fleet Street2007
Sweeney Todd
Piráti Karibiku: Truhlica mŕtveho muža2006
kapitán Jack Sparrow
Mŕtva nevesta Tima Burtona2005
Victor Van Dort (hlas)
Libertine2005
Rochester
Charlie a továreň na čokoládu2005
Willy Wonka
Tajomné okno2004
Mort Rainey
Hľadanie Krajiny-Nekrajiny2004
Sir James Matthew Barrie
A žili spolu šťastne až na veky2004
L'inconnu
Piráti z Karibiku: Prekliatie Čiernej perly2003
Jack Sparrow
Vtedy v Mexiku2003
Sands
Kokaín2001
George Jung
Z pekla2001
inšpektor Frederick Abberline
Čokoláda2000
Roux
Kým sa zotmie2000
Bon Bon / poručík Victor
Muž, ktorý plakal2000
Cesar
Ospalá diera1999
Ichabod Crane
Astronautova žena1999
veliteľ Spencer Armacost
Deviata brána1999
Dean Corso
Strach a hnus v Las Vegas1998
Raoul Duke
Donnie Brasco1997
Donnie Brasco / Joseph D. 'Joe' Pistone
Bojovník1997
Raphael
Mŕtvy muž1995
William Blake
V poslednej chvíli1995
Gene Watson
Ed Wood1994
Ed Wood
Don Juan DeMarco1994
Don Juan
Benny a Joon1993
Sam
Čo žerie Gilberta Grapea1993
Gilbert Grape
Arizonský sen1993
Axel Blackmar
Nožnicovoruký Edward1990
Nožnicovoruký Edward
Cry-Baby1990
Cry-Baby
Čata1986
Lerner
Slnko, baby, Florida!1985
Jack
Nočná mora v Elm Street1984
Glen Lantz