Osobnosť Helena Bonham Carter
N/A
Video (1) | Články (1)

Dátum narodenia:

26.5.1966, Golders Green, Londýn, Anglicko, Veľká B

Herecká filmografia
Debbina 82018
Rose
Alice Through the Looking Glass2016
Červemí kráľovná
Alica v Krajine za zrkadlom2016
Červemí kráľovná
Popoluška2015
Fairy Godmother
Suffragette2015
Edith New
Osamelý jazdec2013
neurčené
Young and Prodigious Spivet, The2013
Dr. Clair
Veľké nádeje2012
slečna Havishamová
Temné tiene2012
Dr. Julia Hoffman
Bedári2012
pani Thénardierová
Harry Potter a Dary smrti - 2.časť2011
Bellatrix Lestrangeová
Kráľova reč2010
Kráľovná Alžbeta
Terminator Salvation2009
Serena
Sweeney Todd: Čertovský holič z Fleet Street2007
pani Lovett
Charlie a továreň na čokoládu2005
pani Bucketová
Mŕtva nevesta Tima Burtona2005
Mŕtva nevesta (hlas)
Klub bitkárov1999
Marla Singer