Osobnosť Bruce Willis
N/A
Video (2) | Články (8)

Dátum narodenia:

19.3.1955

Herecká filmografia
Glass2019
David Dunn
Prianie smrti2017
Paul Kersey
Vice2015
Julian
Sin City: Ženská, pre ktorú by som vraždil2014
John Hartigan
The Prince2014
Omar
Red 22013
Frank Moses
Smrtonosná pasca: Opäť v akcii2013
John McClane
G.I. Joe: Odveta2012
Joe Colton
Looper2012
Older Joe
Až vyjde mesiac2012
neurčené
Die Hard 52012
John McClane
Expendables 22012
Church
S ľadovým pokojom2012
Martin
Setup2011
Biggs
Poliši2010
Jimmy Monroe
RED: Vo výslužbe a extrémne nebezpeční2010
Frank Moses
Klony2009
Agent Greer
Zvádzanie neznámeho2007
Harrison Hill
Smrtonosná pasca 42007
John McClane
Nabiť a zabiť2006
pán Goodkat
Alpha Dog2006
Sonny Truelove
16 blokov2006
Jack Mosley
Za plotom2006
RJ (hlas)
Môj sused zabijak 22004
Rukojemník2004
Jeff Talley
Banditi2001
Joseph \'Joe\' Blake
Vyvolený2000
David Dunn
Môj sused zabijak2000
Jimmy 'The Tulip' Tudeski
Šiesty zmysel1999
dr. Malcolm Crowe
Armagedon1998
Harry S. Stamper
Piaty element1997
Korben Dallas
Posledný ostáva1996
John Smith
Pulp Fiction: Historky z podsvetia1994
Butch Coolidge