Osobnosť Andy Garcia
N/A

Andy Garcia

Osobnosť Andy Garcia
N/A

Dátum narodenia:

12.4.1956, Havana, Kuba

Herecká filmografia
Dámsky klub2018
Mitchell
Pašerák2018
Laton
Mamma Mia! Here We Go Again2018
Fernando
Geostorm: Globálne nebezpečenstvo2017
prezident Palma
Krotitelia duchov2016
starosta New Yorku
Max Steel2015
Dr. Miles Edwards
Falošní poliši2014
Rob the Mob2014
Big Al
Beverly Hills Chihuahua2008
Ružový panter 22008
Vicenzo
Dannyho dvanástka2004
Terry Benedict
Dannyho jedenástka2001
Terry Benedict
Hranica zúfalstva1998
Frank Conner
Krstný otec III1990
Vincent Mancini
Vnútorné záležitosti1990
Raymond Avilla
Nepodplatiteľní1987
agent George Stone / Giuseppe Petri