Osobnosť Dakota Fanning
N/A
Video (3) | Články (1)

Dátum narodenia:

23.2.1994, Conyers, Georgia, USA

Herecká filmografia
Vtedy v Hollywoode2019
Squeaky Fromme
Debbina 82018
Americká idyla2016
Merry Levov
Effie Gray2014
Euphemia 'Effie' Gray
Night Moves2013
Dena Brauer
The Last of Robin Hood2013
Beverly Aadland
Twilight sága: Úsvit - 2. časť 2012
Jane
Twilight sága: Úsvit - 1. časť2011
Jane
Twilight Sága: Zatmenie2010
Jane
Koralína a svet za tajomnými dverami2009
Coraline - hlas
Twilight Sága: Nov2009
Jane
Push2009
Cassie Holmes
Hra na schovávačku2005
Emily Callaway
Vojna svetov2005
Rachel Ferrier
Muž v ohni2004
Pita
Ja som Sam2001
Lucy Diamond Dawson