Osobnosť Jason Statham
Jason Statham
Fotogaléria (11) | Video (2) | Články (1)

Dátum narodenia:

12.9.1972, Londýn, Anglicko, Veľká Brítánia

Herecká filmografia
Rýchlo a zbesilo: Hobbs a Shaw2019
Deckard Shaw
Meg: Hrozba z hlbín2018
Jonas Taylor
Rýchlo a zbesilo 82017
Deckard Shaw
Mechanic: Resurrection2016
Arthur Bishop
Rýchlo a zbesilo 72015
Ian Shaw
Wild Card2015
Nick Wild
Špión2015
Rick Ford
Expendables 32014
Lee Christmas
Expendables 22012
Lee Christmas
Safe2012
Gnomeo a Júlia2011
Tybalt (hlas)
Mechanik zabiják2011
Arthur Bishop
Elitní zabijaci2011
Danny Bryce
Expendables2010
Lee Christmas
Zastaneš a neprežiješ 22009
Chev Chelios
Rallye smrti2008
Jensen Ames
Kuriér 32008
Frank Martin
Zastaneš a neprežiješ2006
Chev Chelios
Kuriér 22005
Frank Martin
Mobil2004
Ethan
Kuriér2002
Frank Martin
Jedinečný2001
MVA Agent Evan Funsch