Osobnosť Kristen Bell
N/A

Kristen Bell

Osobnosť Kristen Bell
N/A

Dátum narodenia:

18.7.1980, Huntington Woods, Michigan, USA

Herecká filmografia
Frozen 22019
Anna
Teen Titans Go! To the Movies2018
Jade Wilson
Ralph búra internet2018
Anna
Chips2017
Matky rebelky: Šťastné a veselé2017
Kiki
Ako sa stať zlatokopom2017
Cindy
Disaster Artist2017
Kristen Bell
Matky rebelky2016
Kiki
Šéfka2016
Claire
The Good Place2016
Eleanor Shellstrop
Frozen2013
Anna (voice)
Lifeguard, The2013
Leigh
Udri & zdrhni2012
Annie Beanová
Mládeži neprístupné2012
Supergirl
House of Lies2012
 Jeannie Van Der Hooven
Big Miracle2012
Vreskot 42011
Chloe Garrett
Zase ona!2010
Marni
Stalo sa v ríme2010
Beth Harper
Dostaň ho tam!2010
Sarah Marshall
Kopačky2008
Sarah Marshall
Gracina voľba2004
Gracie Thompson