Osobnosť Kristen Bell
N/A

Kristen Bell

Osobnosť Kristen Bell
N/A

Dátum narodenia:

18.7.1980, Huntington Woods, Michigan, USA

Herecká filmografia
Ľadové kráľovstvo 22019
Anna
Teen Titans Go! To the Movies2018
Jade Wilson
Ralph búra internet2018
Anna
Chips2017
Matky rebelky: Šťastné a veselé2017
Kiki
Ako sa stať zlatokopom2017
Cindy
Disaster Artist2017
Kristen Bell
Matky rebelky2016
Kiki
The Good Place2016
Eleanor Shellstrop
Šéfka2016
Claire
Frozen2013
Anna (voice)
Lifeguard, The2013
Leigh
Mládeži neprístupné2012
Supergirl
Udri & zdrhni2012
Annie Beanová
Big Miracle2012
House of Lies2012
 Jeannie Van Der Hooven
Vreskot 42011
Chloe Garrett
Zase ona!2010
Marni
Stalo sa v ríme2010
Beth Harper
Dostaň ho tam!2010
Sarah Marshall
Kopačky2008
Sarah Marshall
Gracina voľba2004
Gracie Thompson