Osobnosť Tom Hanks
Tom Hanks
Fotogaléria (25) | Video (6) | Články (6)

Dátum narodenia:

9.7.1956

Herecká filmografia
Toy Story 42019
Woody
The Post: Aféra v Pentagone2017
Ben Bradlee
Kruh2017
Sully2016
Chesley 'Sully' Sullenberger
Inferno2016
profesor Robert Langdon
Most špiónov2015
James Donovan
Zachránte pána Banksa2013
Walt Disney
Kapitán Phillips: Prepadnutie lode Alabama2013
kapitán Richard Phillips
Atlas mrakov2012
Dr. Henry Goose
Príšerne nahlas a neuveriteľne blízko2012
neurčené
Moja krásna učiteľka2011
Larry Crowne
Toy Story 32010
Woody - hlas
Great Buck Howard, The2009
pán Gable
Anjeli a démoni2009
Robert Langdon
Súkromná vojna pána Wilsona2007
Charlie Wilson
Da Vinciho kód2006
Robert Langdon
Terminál2004
Viktor Navorski
Chyť ma, ak to dokážeš2002
Carl Hanratty
Stroskotanec2000
Chuck Noland
Toy Story 21999
Woody - hlas
Zelená míľa1999
Paul Edgecomb
Láska cez internet1998
Joe Fox
Toy Story1995
Woody - hlas
Forrest Gump1994
Forrest Gump
Veľký1988
Josh