Osobnosť Christian Clavier
Christian Clavier
Fotogaléria (9) | Video (1)

Dátum narodenia:

6.5.1952, Paríž, Francúzsko

Herecká filmografia
Čo sme komu všetci urobili?2021
Claude Verneuil
Čo sme komu zase urobili?2019
Claude Verneuil
Ibiza2019
Philippe
Asterix a tajomsto čarovného nápoja2018
Astérix
Srdečne vás vítame2017
Jean-Etienne Fougerole
Z Paríža do Paríža2017
Docteur Rosen
Návštevníci 3: Revolúcia2016
Jacquouille la Fripouille / Jacquouillet
Prázdniny All Exclusive2015
Alain
Dajte mi pokoj!2014
Michel Leproux
Čo sme komu urobili?2014
Claude Verneuil
Návštevníci 21998
Jacquouille la Fripouille / Jacquard
Strážni anjeli1995
Père Hervé Tarain
Návštevníci1993
Jacquouille la Fripouille / Jacquard
Operácia Corned Beef1991
Jean-Jacques Granianski