Osobnosť Vin Diesel
Vin Diesel
Fotogaléria (3) | Video (1) | Články (2)

Dátum narodenia:

18.7.1967, New York, USA

Herecká filmografia
Lynn’s Long Halftime Walk 
Avengers: Nekonečná vojna - Časť 12018
Groot (hlas)
Ralph búra internet2018
Groot
Strážcovia Galaxie 22017
Groot (hlas)
Rýchlo a zbesilo 82017
Dominic Toretto
xXx: Návrat Xandera Cagea2017
Xander Cage
Billy Lynn2016
Shroom
Rýchlo a zbesilo 72015
Dominic Toretto
Posledný lovec čarodejníc2015
Strážcovia Galaxie2014
Groot (voice) (rumored)
Riddick2013
Riddick
Rýchlo a zbesilo 62013
Dominic Toretto
Rýchlo a zbesilo 52011
Dominic Toretto
Rýchli a zbesilí2009
Dominic Toretto
Babylon A.D.2008
Toorop
Cumlikátor2005
Shane Wolfe
Čiernočierna tma2000
Richard B. Riddick