Osobnosť Colin Farrell
N/A
Video (1) | Články (3)

Dátum narodenia:

31.5.1976, Castleknock, Dublin, Írsko

Herecká filmografia
Dumbo2019
Holt Farrier
Vdovy2018
Jack Mulligan
Oklamaný2017
John McBurney
Inner City2017
Zabitie posvätného jeleňa2017
Steven Murphy
Fantastické zvery a ich výskyt2016
Graves
Miss Julie2014
John
Zimný príbeh2014
Peter Lake
Kráľovstvo lesných strážcov2013
Ronin (hlas)
Zachránte pána Banksa2013
Travers Robert Goff
Total Recall2012
Doug Quaid / Hauser
7 psychopatov2012
Marty
Kšeft za všetky prachy2011
Mitchell
Šéfovia na zabitie2011
Bobby Pellitt
Scary Night2011
Jerry Dandrige
Útek zo Sibíri2010
Valka
Ondine2009
Syracuse
Imaginarium Dr.Parnassa2009
Tony (po tretej zmene)
Vtedy v Brugách2008
Ray
Česť a sláva2008
Jimmy Egan
Spýtaj sa prachu2006
Arturo Bandini
Miami Vice2006
Sonny Crockett
Alexander Veľký2004
Alexander
Daredevil2003
Bullseye