Osobnosť Alfred Molina
N/A
Video (1)

Dátum narodenia:

24.5.1953

Herecká filmografia
Ralph búra internet2018
Dvojitý Dan
Strange Magic2015
(hlas)
Love Is Strange2014
George
Justin - malý veľký rytier2013
Reginald (hlas)
Bez dychu2011
Frank Burton
Čarodejov učeň2010
Horvath
Princ z Perzie: Piesky času2010
Sheik Amar
Ružový panter 22008
Pepperidge
Da Vinciho kód2006
biskup Aringarosa
Spider-Man 22004
Doc Ock / Dr. Otto Octavius
Frida2002
Diego Rivera
Čokoláda2000
otec DeReynaud
Magnolia1999
Solomon Solomon
Bez dcérky neodídem1991
Moody
Dobyvatelia stratenej archy1981
Satipo