Osobnosť Michelle Yeoh
N/A

Michelle Yeoh

Osobnosť Michelle Yeoh
N/A

Dátum narodenia:

6.8.1962, Ipoh, Perak, Malajzia

Herecká filmografia
Transformers: Monštrá sa prebúdzajú2023
Airazor (hlas)
Prízrak v Benátkach2023
pani Reynoldsová
Všetko, všade, naraz2022
Evelyn Wang
Avatar: Cesta vody2022
dr. Karina Mogue
Mimoni 2: Zloduch prichádza2022
Master Chow (hlas)
Labky v akcii2022
Yuki (hlas)
Výbušný kokteil2021
Florence
Shang Chi: Legenda o desiatich prsteňoch 2021
Ying Nan
Last Christmas2019
Šialene bohatí aziati2018
Eleanor Young
Mechanic: Resurrection2016
Babylon A.D.2008
Sestra Rebeka
Múmia: Hrob dračieho cisára2008
Zijuan
Sunshine2007
Corazon
Tyger a drak2000
Yu Shu Lien