Osobnosť Julie Walters
N/A
Video (1) | Články (1)

Dátum narodenia:

22.2.1950, Smethwick, West Midlands, Anglicko, Veľká Británia

Herecká filmografia
Psie veličenstvo2019
kráľovná
Mamma Mia! Here We Go Again2018
Rosie
Návrat Mary Poppins2018
Ellen
Medvedík Paddington 22017
pani Bird
Brooklyn2015
pani Keoghová
Medvedík Paddington2014
Mrs. Bird
Effie Gray2014
Margaret Cox Ruskin
Justin - malý veľký rytier2013
Gran (hlas)
Životná šanca2013
Yvonne
Brave2012
múdra žena (hlas)
Neskrotná2012
múdra žena (hlas)
Harry Potter a Dary smrti - 2.časť2011
Molly Weasleyová
Harry Potter a Polovičný princ2008
Molly Weasleyová
Mamma Mia!2008
Rosie
Harry Potter a tajomná komnata2002
pani Weasleyová