Osobnosť Mia Wasikowska
N/A
Video (1) | Články (2)

Dátum narodenia:

14.10.1989, Canberra, Austrália

Herecká filmografia
Heydrich: Muž so železným srdcom2017
Anna Novak
Alica v Krajine za zrkadlom2016
Alice Kingsleigh
Alice Through the Looking Glass2016
Alice Kingsleigh
Purpurový vrch2015
Edith Cushing
Mapy ku hviezdam2014
Agatha Weiss
Prežijú len milenci2013
Ava
Dvojník2013
Hannah
Tracks2013
Robyn Davidson
Wettest County in the World, The2012
neurčené
Zem bez zákona2012
Bertha Minnix
Restless2011
Albert Nobbs2011
Helen Dawes
Jana Eyrová2011
Jana Eyrová
Alica v Krajine zázrakov2010
Alice
The Doors - When You`re Strange2009
Joni