Osobnosť Samuel L. Jackson
Samuel L. Jackson
Fotogaléria (2) | Video (3) | Články (2)

Dátum narodenia:

21.12.1948

Herecká filmografia
Glass2019
Elijah Price / pán Glass
Spider-man: Ďaleko od domova2019
Nick Fury
Captain Marvel2019
Nick Fury
Rodinka Úžasných 22018
Lucius Best / Frozone
Kong: Ostrov lebiek2017
poručík Colonel Packard
Zabijakov osobný strážca2017
Darius Kincaid
xXx: Návrat Xandera Cagea2017
agent Augustus Eugene Gibbons
Domov pre neobyčajné deti slečny Peregrinovej2016
barrón
Legenda o Tarzanovi2016
George Washington Williams
Osem hrozných2015
Avengers 2: Vek Ultrona2015
Nick Fury
RoboCop2014
Pat Novak
Kingsman: Tajná služba2014
Valentine
Kite2014
Karl Aker
Misia: Prezident2014
prezident USA
Captain America: Zimný vojak2014
Nick Fury
Veľká Šestka2014
Oldboy2013
Chaney
Turbo2013
Whiplash (hlas)
Avengers: Pomstitelia2012
Nick Fury
Zambezia2012
Tendai (hlas)
Divoký Django2012
Stephen
Aréna smrti2011
Logan
Iron Man 22010
Nick Fury
Fízli zo zálohy2010
P.K. Highsmith
Nehanební bastardi2009
sprievodca filmom
Reportér v ringu2008
Bob Satterfield
Spirit2008
The Octopus
Jumper2007
Roland
Izba 14082007
Gerald Olin
Hady v lietadle2006
Neville Flynn
Zem stratených2006
Will Marsh
Coach Carter2005
Vyvolený2000
Elijah Price
Guľa1998
Dr. Harry Adams
Jackie Brownová1997
Ordell Robbie
1871997
Trevor Garfield
Čas zabiť1996
Carl Lee Hailey
Pulp Fiction: Historky z podsvetia1994
Jules Winnfield
Amos & Andrew1993
Andrew Sterling
Jurský park1993
Ray Arnold
Vysoká hra patriotov1992
poručík Robby Jackson