Osobnosť Jackie Chan
Jackie Chan
Fotogaléria (1) | Články (2)

Dátum narodenia:

7.4.1954, Hong Kong

Réžijná filmografia
19112011
Herecká filmografia
Ex-Baghdad 
Kung Fu Panda 42024
(hlas)
Ninja korytnačky: Mutantský chaos2023
Master Splinter (hlas)
LEGO Ninjago2017
Sensei Wu
Veľká oriešková lúpež 22017
pán Feng
Earth: Deň na zázračnej planéte2017
vyprávač
Kung Fu Panda 32016
Monkey (hlas)
Boj o Hodvábnu cestu2015
Huo An
Kung Fu Panda 22011
Opica (hlas)
19112011
Huang Xing
Karate Kid2010
Mr. Han
Malý veľký bojovník2010
Bojovník z Liang
Zakázané kráľovstvo2008
Starý Hop / Lu Jen
Križovatka smrti 32007
Lee
Cesta okolo sveta za 80 dní2004
Passepartout / Lau Xing
Fešák1998
Jackie