Osobnosť Liev Schreiber
Liev Schreiber
Fotogaléria (1) | Video (1)

Dátum narodenia:

4.10.1967, San Francisco, Kalifornia, USA

Herecká filmografia
Daždivý deň v New Yorku2019
Roland Pollard
Spider-Man: Paralelné svety2018
šéf
Psí ostrov2018
Spots
My Little Pony vo filme2017
kráľ búrky
Piata vlna2016
Colonel Vosch
Spotlight2015
Marty Baron
Last Days on Mars2013
Vincent
Fading Gigolo2013
Dovi
Repo Men2010
Frank
Salt2010
Winter
X-Men Origins: Wolverine2009
Victor Creed / Sabretooth
Odpor2008
Zus Bielski
Láska v čase cholery2007
Lotario Thugut
Satan prichádza2006
Robert Thorn
Farebný závoj2006
Charlie Townsend
Hitler: Vzostup zla2003
Ernst Hanfstaengl
Najhoršie obavy2002
John Clark
Kate a Leopold2001
Stuart Besser
Vreskot 32000
Cotton Weary
Jakub lhář1999
Mischa
Hurikán v ringu1999
Sam Chaiton
Guľa1998
Dr. Ted Fielding
Vřískot 21997
Cotton Weary
Výkupné1996
Clark Barnes
Šialená láska1995
Salesman