Osobnosť Guy Pearce
N/A
Články (1)

Dátum narodenia:

5.10.1967, Ely, Cambridgeshire, Anglicko

Herecká filmografia
Mária, kráľovná škótska2018
William Cecil
Votrelec: Covenant2017
Peter Weyland
The Rover2014
Eric
Hateship Loveship2013
Ken
Breathe In2013
Keith
Wettest County in the World, The2012
neurčené
Zem bez zákona2012
špeciálny agent Charlie Rakes
Útek z MS-12012
Nebojte sa tmy2011
Alex Hirst
Mildred Pierce2011
Monty Beragon
Zradca2008
Roy Clayton
Príbehy na dobrú noc2008
Kendall
Smrť čaká všade2008
seržant Matt Thompson
Warholka2006
Andy Warhol
Proposition2005
Charlie Burns
Dokonalá lúpež2002
Dale
Stroj času2002
Alexander Hartdegen
Hrabě Monte Cristo2002
Fernand Mondego
Memento2000
Leonard
Krvavá voľba2000
Maj. Mark Biggs
Dravci1999
kapitán John Boyd
L.A. - Přísně tajné1997
Ed Exley