Osobnosť Liam Neeson
Liam Neeson
Fotogaléria (3) | Video (3) | Články (1)

Dátum narodenia:

7.6.1952, Ballymena, Co. Antrim, Severné Írsko, VB

Herecká filmografia
Mrazivá pomsta2019
Nels
Vdovy2018
Harry Rawlings
Muž vo vlaku2018
Michael MacCauley
Mlčanie2016
Ferreira
7 minút po polnoci2016
Monster
Nočný bežec2015
Jimmy Conlon
96 hodín: Zúčtovanie2015
Bryan Mills
Veľká oriešková lúpež2014
Raccoon (voice)
Medzi náhrobnými kameňmi2014
Matt Scudder
Non-Stop2014
Bill Marks
Všetky cesty vedú do hrobu2014
Anchorman: The Legend Continues2013
Khumba2013
Phango (hlas)
Third Person2013
Michael
Medzi vlkmi2012
Ottway
Hnev titanov2012
Zeus
Návrat temného rytiera2012
Ra\'s al Ghul
96 hodín: Odplata2012
Bryan Mills
Námorná bitka2012
admirál Shane
Neznámy2011
Dr. Martin Harris
Raňajky na Plute2005
otec Liam
Gangy New Yorku2002
'Priest' Vallon
Schindlerov zoznam1993
Oskar Schindler
Najbližšie príbuzenstvo1989
Briar Gates
Podozrivý1987
Carl Wayne Anderson