Osobnosť Ed Harris
N/A
Video (2)

Dátum narodenia:

28.11.1950, Tenafly, New Jersey, USA

Herecká filmografia
Geostorm: Globálne nebezpečenstvo2017
Dekkom
Matka!2017
Muž
Westworld2016
muž v čienom
Nočný bežec2015
Shawn Maguire
Cymbeline2014
Cymbeline
Pot a krv2013
Ed Du Bois
Snowpiercer2013
Wilford
Muž na hrane2012
Game Change2012
John McCain
Salvation Boulevard2011
Dr. Paul Blaylock
Útek zo Sibíri2010
pán Smith
Zbohom, Bejby2007
detektív Remy Bressant
Honba za pokladom: Kniha tajomstiev2007
Mitch Wilkinson
V tieni Beethovena2006
Ludwig van Beethoven
História násilia2005
Carl Fogarty
Čistá duše2001
Parcher
Truman Show1998
Christof
Skala1996
generál Francis X. Hummel
Oko za oko1996
Mack McCann
Vražedné alibi1995
Blair Sullivan
Firma1993
Wayne Tarrance
Konkurenti1992
Dave Moss
Stav milosti1990
Frankie Flannery