Osobnosť Joaquin Phoenix
N/A
Video (1) | Články (4)

Dátum narodenia:

28.10.1974, San Juan, Puerto Rico

Herecká filmografia
Joker2019
Arthur Fleck / Joker
Mária Magdaléna2018
Jesus
Nikdy si tu nebol2017
Joe
Iracionálny muž2015
Abe
Inherent Vice2014
Doc Sportello
The Immigrant2013
Bruno Weiss
Ona2013
Theodore
The Master2012
Freddie Quell
Reservation Road2008
Ethan Learner
Milenci2008
Leonard Kraditor
Noc patrí nám2007
Robert 'Bobby' Green
Walk the Line2005
John R. Cash
Hotel Rwanda2004
Jack Daglish
Posádka 492004
Jack Morrison
Osada2004
Lucius Hunt
Medvědí bratři2003
Kenai - hlas
Za všetko môže láska2003
John
Znamenia2002
Merrill Hess
Ukradni co mů?e?2001
Ray Elwood
Gladiátor2000
Commodus
Quills - Perom markíza de Sade2000
The Abbe du Coulmier
8 MM1999
Max California