Osobnosť Seth Rogen
N/A
Video (1) | Články (2)

Dátum narodenia:

15.4.1982, Vancouver, Britská Kolumbia, Kanada

Herecká filmografia
Jobs 
Steve Wozniak
Kung Fu Panda 42024
(hlas)
Lúzri z Wall Street2023
Gabe Plotkin
Ninja korytnačky: Mutantský chaos2023
Bebop (hlas)
Super Mario Bros. vo filme2023
Donkey Kong
Fabelmanovci2022
Bennie Loewy
Stará láska nehrdzavie2019
Fred Flarsky
Leví kráľ2019
Pumbaa
Disaster Artist2017
Sandy
Kung Fu Panda 32016
Mantis (hlas)
Buchty a klobásy2016
Frank (hlas)
Susedia na odstrel 22016
Mac Radner
Steve Jobs2015
Steve Wozniak
Susedia na odstrel2014
Mac Radner
Šialené Interview2014
To je koniec!2013
Seth Rogen
For a Good Time, Call...2012
Captain
50/502011
Kyle
The Green Hornet2011
Britt Reid / Green Hornet
Take This Waltz2011
Lou Rubin
Funny people2009
Ira Wright
Pineapple Express2008
Dale Denton
Bratia z donútenia2008
Sporting Goods Manager
Kronika rodu Spiderwickovcov2008
Hogsqueal - hlas
Kung Fu Panda2008
Mantis - hlas
Superbad2007
Officer Michaels
Horton2007
Morton - hlas
Shrek tretí2007
kapitán - hlas
My dvaja a magor2006
Neil
Zbuchnutá2006
Ben Stone
40 rokov panic2005
Cal
Donnie Darko2001
Ricky Danforth