Osobnosť Seth Rogen
N/A
Video (1) | Články (2)

Dátum narodenia:

15.4.1982, Vancouver, Britská Kolumbia, Kanada

Herecká filmografia
Jobs 
Steve Wozniak
Láska na druhú2019
Fred Flarsky
Leví kráľ2019
Pumbaa
Disaster Artist2017
Sandy
Susedia na odstrel 22016
Mac Radner
Kung Fu Panda 32016
Mantis (hlas)
Buchty a klobásy2016
Frank (hlas)
Steve Jobs2015
Steve Wozniak
Susedia na odstrel2014
Mac Radner
Šialené Interview2014
To je koniec!2013
Seth Rogen
For a Good Time, Call...2012
Captain
The Green Hornet2011
Britt Reid / Green Hornet
Take This Waltz2011
Lou Rubin
50/502011
Kyle
Funny people2009
Ira Wright
Kung Fu Panda2008
Mantis - hlas
Pineapple Express2008
Dale Denton
Bratia z donútenia2008
Sporting Goods Manager
Kronika rodu Spiderwickovcov2008
Hogsqueal - hlas
Horton2007
Morton - hlas
Shrek tretí2007
kapitán - hlas
Superbad2007
Officer Michaels
Zbuchnutá2006
Ben Stone
My dvaja a magor2006
Neil
40 rokov panic2005
Cal
Donnie Darko2001
Ricky Danforth