Osobnosť Seth Rogen
N/A
Video (1) | Články (2)

Dátum narodenia:

15.4.1982, Vancouver, Britská Kolumbia, Kanada

Herecká filmografia
Jobs 
Steve Wozniak
Stará láska nehrdzavie2019
Fred Flarsky
Leví kráľ2019
Pumbaa
Disaster Artist2017
Sandy
Susedia na odstrel 22016
Mac Radner
Buchty a klobásy2016
Frank (hlas)
Kung Fu Panda 32016
Mantis (hlas)
Steve Jobs2015
Steve Wozniak
Susedia na odstrel2014
Mac Radner
Šialené Interview2014
To je koniec!2013
Seth Rogen
For a Good Time, Call...2012
Captain
The Green Hornet2011
Britt Reid / Green Hornet
Take This Waltz2011
Lou Rubin
50/502011
Kyle
Funny people2009
Ira Wright
Kung Fu Panda2008
Mantis - hlas
Pineapple Express2008
Dale Denton
Bratia z donútenia2008
Sporting Goods Manager
Kronika rodu Spiderwickovcov2008
Hogsqueal - hlas
Horton2007
Morton - hlas
Shrek tretí2007
kapitán - hlas
Superbad2007
Officer Michaels
Zbuchnutá2006
Ben Stone
My dvaja a magor2006
Neil
40 rokov panic2005
Cal
Donnie Darko2001
Ricky Danforth