Osobnosť Jennifer Garner
N/A
Video (2)

Dátum narodenia:

17.4.1972, Houston, Texas, USA

Herecká filmografia
Čarovný park2019
mama
Ja, Simon2018
Emily
Deväť životov pána Fúzika2016
Zázraky z neba2016
Christy Beam
Danny Collins2015
Samantha Leigh Donnelly
Men, Women & Children2014
Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day2014
Kelly
Klub poslednej nádeje2013
Eve
Neobyčajný život Timothyho Greena2011
Cindy Green
Arthur2011
Susan Johnson
Na svätého Valentína2010
Julia Fitzpatrick
Všetky moje ex2008
Jenny Perotti
Kráľovstvo2007
Janet Mayes
Juno2007
Vanessa Loring
Cez noc tridsiatničkou 2004
Jenna Rink
Daredevil2003
Elektra Natchios
Chyť ma, ak to dokážeš2002
Cheryl Ann
Pearl Harbor2001
sestrička Sandra
Kámo, kde mám fáro?2000
Wanda