Osobnosť Elijah Wood
N/A
Video (1)

Dátum narodenia:

28.1.1981, Cedar Rapids, Iowa, USA

Herecká filmografia
Posledný lovec čarodejníc2015
Open Windows2014
Nick Chambers
Hobit: Smaugova pustatina2013
Frodo Baggins
Pawn Shop Chronicles2013
Johnny Shaw
TRON: Uprising2012
Beck
Maniak2012
Frank
Hobit: Neočakávaná cesta2012
Frodo
Celeste and Jesse Forever2012
Happy Feet 2 3D2011
Mumble (hlas)
Wilfred2010
neurčené
Číslo 92009
9 - hlas
Happy Feet2006
Mumble - hlas
Paríž, milujem ťa2006
turista
Atentát v Ambassadore2006
William Avary
Hooligans2005
Matt Buckner
Sin City - mesto hriechu2005
Kevin
Večný svit nepoškvrnenej mysle2004
Patrick
Pán prsteňov: Návrat kráľa2003
Frodo Baggins
Pán prsteňov: Dve veže2002
Frodo Baggins
Pán prstenů: Dvě vě?e (EE)2002
Frodo Baggins
Pán prsteňov: Spoločenstvo prsteňa2001
Frodo Baggins
Pán prstenů: Spoločenstvo Prstenu (EE)2001
Frodo Baggins
Fakulta1998
Casey Connor
Ledová bouře1997
Mikey Carver
Navždy mladý1992
Nat Cooper