Osobnosť Tatiana Pauhofová
N/A

Tatiana Pauhofová

Osobnosť Tatiana Pauhofová
N/A

Dátum narodenia:

13.8.1983, Bratislava, Československo

Herecká filmografia
Vlny2024
Alma a Oskar2022
Lilly Lieser
Pánský klub2022
Zakliata jaskyňa2022
Šťastný nový rok 2: Dobro došli2021
Hana
Želanie pre Ježiška2021
Známi neznámi2020
Bábovky2020
Renáta
Muž so zajačími ušami2020
Simona
Posledná aristokratka2019
Jess
Šťastný nový rok2019
Hana
Toman2018
Aurélia Goldbergerová
Po čom muži túžia2018
Leona
Vlk z Královských Vinohrad2016
Lída Baarová2016
Lída Baarová
Všetko alebo nič2015
Linda
Wilsonov2015
Seindele
Nežné vlny2014
Hořící keř2013
 Dagmar Buresová (3 epi
Fabrika smrti2009
Tanja
Jánošík. Pravdivá história2008
Anička