Osobnosť Dominic Cooper
N/A

Dominic Cooper

Osobnosť Dominic Cooper
N/A

Dátum narodenia:

2.6.1978, Londýn, Anglicko, Veľká Británia

Herecká filmografia
Mamma Mia! Here We Go Again2018
Sky
Warcraft: Prvý boj2016
kráľ Llane Wrynn
Preacher2016
Jesse Custer
Už teraz mi chýbaš2015
Kit
Captain America: Zimný vojak2014
Howard Stark
Drakula: Neznáma legenda2014
Mehmed
Need for Speed2014
Dino
Fleming2013
 Ian Fleming (4 episode
Pomsta mŕtveho muža2013
Darcy
Abraham Lincoln: Lovec upírov2012
Henry Sturgess
Captain America: Prvý Avenger2011
Howard Stark
Devil's Double, The2011
Latif Yahia / Uday Hussein
Vojvodkyňa2008
Charles Grey