Osobnosť Harrison Ford
Harrison Ford
Fotogaléria (14) | Video (4) | Články (9)

Dátum narodenia:

13.7.1942

Herecká filmografia
Tajný život maznáčikov 22019
Call of the Wild2019
John Thornton
Blade Runner 20492017
Rick Deckard
Navždy mladá2015
Star Wars: Epizóda VII - Sila sa prebúdza2015
Han Solo
Expendables 32014
Max Drummer
Enderova hra2013
Colonel Hyrum Graff
Paranoia2013
Jock Goddard
Anchorman: The Legend Continues2013
Kovboji a Votrelci2011
Col. Woodrow Dolarhyde
Krásne vstávanie2010
Mike Pomeroy
Imigranti2008
Max Brogan
Indiana Jones a kráľovstvo krištáľovej lebky2008
Indiana Jones
Firewall2006
Jack Stanfield
Detektívi z Hollywoodu2003
seržant Joe Gavilan
K-19: Stroj na smrť2002
Alexej Vostrikov
Pod povrchom2000
dr. Norman Spencer
Náhodné stretnutie1999
seržant William 'Dutch' Van Den Broeck
6 dní, 7 nocí1998
Quinn Harris
Air Force One1997
prezident James Marshall
Tichý nepriateľ1997
Tom O'Meara
Sabrina1995
Linus Larrabee
Jasné nebezpečenstvo1994
Jack Ryan
Utečenec1993
dr. Richard David Kimble
Vysoká hra patriotov1992
Jack Ryan
Myslite na Henryho1991
Henry Turner
Podozrenie1990
Rusty Sabich
Indiana Jones a posledná krížová výprava1989
Indiana Jones
Podnikavé dievča1988
Jack Trainer
Buldog1988
dr. Richard Walker
Pobrežie moskytov1986
Allie Fox
Svedok1985
kapitán detektív John Book
Indiana Jones a chrám skazy1984
Indiana Jones
Hviezdne vojny VI - Návrat Jediho1983
Han Solo
Blade Runner1982
Rick Deckard
Dobyvatelia stratenej archy1981
Indiana Jones
Hviezdne vojny V - Impérium vracia úder1980
Han Solo
Apokalypsa1979
plukovník Lucas
Hviezdne vojny IV - Nová nádej1977
Han Solo
Rozhovor1974
Martin Stett