Osobnosť Bradley Cooper
Bradley Cooper
Fotogaléria (5) | Video (4) | Články (4)

Dátum narodenia:

5.1.1975, Philadelphia, Pennsylvania, USA

Herecká filmografia
Atlantic Wall 
Avengers: Nekonečná vojna - Časť 12018
Rocket Raccoon (hlas)
Strážcovia Galaxie 22017
Rocket (hlas)
Vojnoví psi2016
Dokonalý šéf2015
Adam Jones
Joy2015
Serena2014
George Pemberton
Strážcovia Galaxie2014
Rocket Raccoon (voice)
Americký ostreľovač2014
Chris Kyle
Vo štvorici po opici 32013
Phil
Špinavý trik2013
Richie DiMaso
Words, The2012
Rory Jansen
Udri & zdrhni2012
Alex
Terapia láskou2012
Pat Solitano
Vo štvorici po opici 22011
Phil Wenneck
Všemocný2011
Eddie Mora
Na svätého Valentína2010
Holden
Vo štvorici po opici2009
Phil Wenneck
New York, milujem Ťa!2009
Gus
Prípad číslo 392008
Doug