Osobnosť Bradley Cooper
Bradley Cooper
Fotogaléria (5) | Video (4) | Články (4)

Dátum narodenia:

5.1.1975, Philadelphia, Pennsylvania, USA

Herecká filmografia
Atlantic Wall 
Avengers: Endgame2019
Rocket (hlas)
Avengers: Nekonečná vojna - Časť 12018
Rocket Raccoon (hlas)
Pašerák2018
Colin Bates
Zrodila sa hviezda2018
Jackson Maine
Strážcovia Galaxie 22017
Rocket (hlas)
Vojnoví psi2016
Joy2015
Dokonalý šéf2015
Adam Jones
Americký ostreľovač2014
Chris Kyle
Strážcovia Galaxie2014
Rocket Raccoon (voice)
Serena2014
George Pemberton
Vo štvorici po opici 32013
Phil
Špinavý trik2013
Richie DiMaso
Udri & zdrhni2012
Alex
Terapia láskou2012
Pat Solitano
Words, The2012
Rory Jansen
Všemocný2011
Eddie Mora
Vo štvorici po opici 22011
Phil Wenneck
Na svätého Valentína2010
Holden
New York, milujem Ťa!2009
Gus
Vo štvorici po opici2009
Phil Wenneck
Prípad číslo 392008
Doug