Osobnosť Tilda Swinton
N/A

Tilda Swinton

Osobnosť Tilda Swinton
N/A

Dátum narodenia:

5.11.1960, Londýn, Anglicko, Veľká Británia

Herecká filmografia
Mŕtvi neumierajú2019
Zelda Winston
Psí ostrov2018
pes z Orákula
Doctor Strange2016
Ancient One
Ave, Caesar!2016
Hedda Hopper
Oslnení slnkom2015
Marianne Lane
Vykoľajená2015
Dianna
Grandhotel Budpešť2014
Madame D.
Snowpiercer2013
Mason
Prežijú len milenci2013
Eve
Až vyjde mesiac2012
neurčené
Musíme si pohovoriť o Kevinovi2011
Eva Khatchadourian
Narnia: Princ Kaspian2008
Biela Čarodejnica
Po prečítaní spálte2008
Katie Cox
Podivný prípad Benjamina Buttona2008
Elizabeth Abbott
Michael Clayton2007
Karen Crowder
Constantine2005
Gabriel
Narnia: Lev, šatník a čarodejnica2005
Biela čarodejnica
Zlomené kvety2005
Penny