Osobnosť James McAvoy
James McAvoy
Fotogaléria (4) | Video (2) | Články (1)

Dátum narodenia:

1.1.1979, Glasgow, Škótsko, Veľká Británia

Herecká filmografia
X-Men: Dark Phoenix2019
profesor Charles Xavier
Glass2019
Kevin Wendell Crumb
Sherlock Gnomes2018
Gnomeo
Až na dno2017
James More
Atomic Blonde2017
David Percival
Rozpoltený2017
X-Men: Apokalypsa2016
Charles Xavier
The Coldest City2016
Victor Frankenstein2015
Victor Von Frankenstein
X-Men: Budúca minulosť2014
Charles Xavier
Tranz2013
Simon
Filth2013
Bruce Robertson
Zmiznutie Eleanor Rigby: On, Ona2013
Conor Ludlow
Gnomeo a Júlia2011
Gnomeo (hlas)
Arthur zachráni Vianoce2011
Arthur (hlas)
X-Men: Prvá trieda2011
Profesor Charles Xavier
Conspirator, The2010
Frederick Aiken
Penelope2008
Johnny / Max
Wanted2008
Wesley Gibson
Narnia: Lev, šatník a čarodejnica2005
Pán Tumnus, Faun
Strings2004
Hal